Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(5665 niezalogowanych)
312 Posty
M D
(Mikael)
Stały Bywalec
Jeeesu..widze ze wszyscy zoladkowa opracowuja Tez wczorajdzisiaj czytalismy z kolegami..i dzis czuje sie wyraznie Kac Twoj Wrog
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
bad harry napisał:
zastosowałem wczoraj tę żołądkową czystą z przemytu ale oryginał
nie wiem jak ty ją zażywasz ale mnie pali , oj pali niemiłosiernie

czasem sie trafia partia że wypić tego nie idzie, ale to pewnie podróba nie sposób odróżnić to od oryginału dopóki sie nie napijesz. Ja przeważnie kupuje na bezcłowym sklepie (tam raczej podróby nie ma bo nikt taniej od gorzelni tego nie zrobi) a w normalnych sklepach to najlepiej kupować takie 200ml lun 1litr mniejsza szansa na podróbę.
Kiedyś wyczytałem że w sklepach w polsce to 30% wódki jest orginalnej więc można sie naciąć na jakieś pomyje.

Ja z z dwoma kompanami wczoraj wypiliśmy tego 2.5 litra
(Urodziny miałem ćwiartka na karku już) i każdy sie dobrze czuje głowa i podroby nie bolą a tylko pić sie chce (normalne odwodnienie ale to minie
(no i jeszcze kwestia poczucia smaku bo mnie to nawet po rasputinie nie pali
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
Zuzu może to był jednak oryginał bo podrby nie bolą
ale PALI a antidotum znajduje się około 20 min drogi z tąd , zadaleko jak na dziś
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak

Przy okazji powstania wątku literackiego, mam pytanie. Posiadam dwa gatunki książek i wodę, czy jest sens tworzyć z tego nowe dzieło, czy przeczytać jak leci i popić wodą? Akurat mam okazję uczcić coś (jedną z książek podarowano mi w tym celu). Proszę o szybką pomoc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Dino napisał:

Przy okazji powstania wątku literackiego, mam pytanie. Posiadam dwa gatunki książek i wodę, czy jest sens tworzyć z tego nowe dzieło, czy przeczytać jak leci i popić wodą? Akurat mam okazję uczcić coś (jedną z książek podarowano mi w tym celu). Proszę o szybką pomoc.

To zalezy od tego czy masz polskie znaki w klawiaturze czy nie..??
- Jezeli tak... przeczytaj... i popij...
- Jezeli nie... popijaj co piata strone.. akcja zrobi sie wartka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Dino napisał:

Jeśli jest to Pan Tadeusz to zabieraj się czym prędzej za lekturę(grupowe czytanie tego dzieła przypomina mi bardzo miłe chwile)
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
Sethur napisał:
Dino napisał:

To zalezy od tego czy masz polskie znaki w klawiaturze czy nie..??
- Jezeli tak... przeczytaj... i popij...
- Jezeli nie... popijaj co piata strone.. akcja zrobi sie wartka

Problem. Korzystam z obu klawiatur .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak

Niestety, Zuzu, nie jest to Pan Tadeusz, jedna traktuje o żeglarstwie, a druga o zwierzętach z naszych puszcz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
312 Posty
M D
(Mikael)
Stały Bywalec
Najgorsze jest to ze te ksiazki takie tu drogie..a komiksy sprzedaja tylko do 18-ej Uch..ciezko..
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
Mikael napisał:
Najgorsze jest to ze te ksiazki takie tu drogie..a komiksy sprzedaja tylko do 18-ej Uch..ciezko..

Nie jest tak źle, istnieje sporo prywatnych bibliotek czynnych całą dobę.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok